Lessen

Privélessen

De privé Pilates lessen bij Marina Moves worden gegeven op de Pilates apparatuur en worden geheel op maat gemaakt op basis van ervaring en specifieke wensen. Hierdoor kunnen de gewenste doelen optimaal worden behaald en ga je al snel verbetering voelen in je lijf. Door middel van de verschillende Pilates apparaten die wij gebruiken zijn de lessen altijd gevarieerd. Op die manier blijft je lichaam uitgedaagd en kun je de beste resultaten boeken. De lessen duren 55 minuten.

Privéles
€60
10 ritten kaart
€600 (11e les is gratis)

Duet- of triolessen

Aangezien het soms fijn is om met een partner te trainen, bieden wij bij Marina Moves ook duet- of triolessen aan. In dit geval breng je 1 of 2 anderen mee en kun je dus de kosten delen. Hierdoor worden de Pilates lessen voor iedereen een beetje meer betaalbaar. Bovendien krijg je met z’n tweeën of drieën meer aandacht dan wanneer je in een grote groep een les zou volgen. Zo haal je het meeste uit je (jullie) sessie en het is ook nog eens extra gezellig!

Duet
€70 (€35 p.p.)
10 ritten kaart
€700 (11e les is gratis)
Trio
€80 (+/- €27 p.p.)
10 ritten kaart
€800 (11e les is gratis)
Pilates les met springboards bij Marina Moves in Breda

“Marina is een buitengewoon kundige lerares die met plezier en geduld haar kennis overbrengt. Marina is zeer precies en in staat om heel goed uit te leggen wat belangrijk is in Pilates en hoe je de oefeningen goed uit voert.”

Karin Bos

“De zwangerschapspilates lessen van Marina waren een cadeau voor mezelf maar ook echt voor mijn lijf. Het heeft me geholpen me sterker te voelen tijdens mijn zwangerschap en zeker ook in de laatste maanden wat ontspanning te vinden en met vertrouwen de bevalling tegemoet te zien. Ze heeft een ontzettend prettige open houding en luistert heel goed naar wat je nodig hebt. Een aanrader!”

Sarah van Sonsbeeck

"Change happens through movement and movement heals"

Studiobeleid

  • Tot 24 uur van te voren kun je de sessie kosteloos annuleren, daarna wordt de sessie in rekening gebracht.
  • Betaling kan gedaan worden per betaalverzoek, cash of factuur/bankrekening.
  • Kom op tijd (maximaal 5 minuten van te voren) om het meeste uit je sessie te kunnen halen.
  • Graag wordt Marina bij aanvang van de les geïnformeerd over relevante blessures/klachten.
  • Alle sessies zijn op eigen risico.
  • Rittenkaarten zijn 1 jaar geldig na aankoop
  • Prijzen zijn inclusief 9% BTW
  • Parkeren (gratis) is mogelijk voor de deur
Pilates studio Breda Marina Moves