"In 10 sessions you'll feel the difference, in 20 sessions you'll see the difference, and in 30 sessions you'll have a whole new body"

CONTACT ONS

Heb je vragen of wil je starten?
Neem contact op!  Marina is een buitengewoon kundige lerares die met plezier en geduld haar kennis overbrengt. Marina is zeer precies en in staat om heel goed uit te leggen wat belangrijk is in Pilates en hoe je de oefeningen goed uit voert.

  Karin Bos

  De zwangerschapspilates lessen van Marina waren een cadeau voor mezelf maar ook echt voor mijn lijf. Het heeft me geholpen me sterker te voelen tijdens mijn zwangerschap en zeker ook in de laatste maanden wat ontspanning te vinden en met vertrouwen de bevalling tegemoet te zien. Ze heeft een ontzettend prettige open houding en luistert heel goed naar wat je nodig hebt. Een aanrader!

  Sarah van Sonsbeeck

  Marina is een zeer ervaren Pilates lerares en heeft een lesmethode die mij zeer aanspreekt. Ik heb last van mijn onderrug maar iedere keer is het, na de Pilates les, minder pijnlijk en/of een paar dagen pijnloos. Ik heb met veel plezier haar lessen bijgewoond. Zij is een van de beste Pilates docenten die ik ken.

  Marijke Hoensen

  Het is super om elke week met Marina te trainen! Ze is een zeer ervaren en deskundige Pilates instructrice en zorgt altijd voor een les met veel focus en plezier. Marina heeft er meerdere malen voor gezorgd dat mijn gezondheid weer verbeterde na blessure en ziekte. Ze weet altijd precies wat ik moet doen om mijn kracht en balans terug te vinden. Ik doe al jarenlang intensief Pilates en het is nog steeds erg leerzaam en fijn om met Marina te trainen. She’s the best!

  Annelot Dits-Wallace

  Voor mij als doorgewinterde hardloper is Pilates een ontdekking!
  Ik heb mijn eigen lichaam beter leren kennen, het versterkt mijn (core)-spieren, zorgt voor een soepel en sterker lichaam en mijn evenwicht is verbeterd. Ik heb gemerkt dat Pilates mij helpt om blessures te verhelpen en voorkomen.

  Inmiddels volg ik nu twee jaar lessen bij Marina: op de mat of op de reformer. Marina heeft een grote kennis van het menselijk lichaam. Dat merk je aan de wijze waarop ze je helpt bij de juiste uitvoering van de oefeningen. Ze ziet alles en corrigeert en stimuleert je op een heel prettige en professionele manier om jezelf te verbeteren.

  Door Marina ben ik een echte “Pilates-lover” geworden!

  Jacoline Harmeling-de Maa

  Ik heb ontdekt dat Pilates duidelijk een beter alternatief is voor de oefeningen die ik als ouder wordende man, al jaren deed om mijn stramheid te verminderen. De oefeningen maken handig gebruik van het gewicht van je eigen lichaamsdelen in plaats van geforceerde krachtsinspanningen. Je ontdekt welke spieren feitelijk zorgen voor welke beweging. Dat maakt het veel makkelijker om je spieren goed te gebruiken of je nou fietst, tennist, golft of een kratje optilt. Ik ben enthousiast!

  Marina is ook professioneel danseres. Zij heeft heel erg goed in de gaten hoe je beweegt, hoe je de oefeningen doet en hoe ze jou het maximale resultaat daaruit kan laten halen. Door haar voel ik dat de controle over mijn lichaam er nu duidelijk veel beter voor staat dan toen ik een jaar geleden ben begonnen.

  Hub. J. Harmeling